"Welkom ..."

Om echt tot rust te komen beginnen we jouw hammamsessie met een “stop”moment. Terwijl we je een woordje uitleg geven en luisteren naar je wensen kan je genieten van een heerlijke verse muntthee.

"Stoomcabine"

Na het “stopmoment” kan je genieten van een warme douche gevolgd door een heerlijk Turks stoombad. Omringd door een waas van warmte, stoom en eucalyptus worden niet alleen je luchtwegen geopend maar openen we tevens de deur naar verbeelding.

"Savon Beldi "

Vervolgens overhandigen we je een schaaltje met “Savon Beldi” deze zwarte zeep heeft een exfoliêrende en reinigende werking. Hiermee mag je jezelf of partner volledig inwrijven.

"Douche"

Een tiental minuutjes later heeft de Savon Beldi zijn optimale werking bereikt en laten we je een warme douche nemen.

"Waterritueel"

Je hoeft je niet af te drogen want na de douche mag je plaats nemen op de verwarmde massagetafel waar we het waterritueel starten.

"Scrubben "

Met een zijden handschoen (kese) scrubben we eerst de dode huidcellen van jou. Dit is volledig pijnloos en wordt door de meeste mensen als verkwikkend ervaren.

"Waterritueel"

Opnieuw kan je genieten van het waterritueel waarmee we de dode huidcellen wegspoelen.

"Torba "

Nu komt de Torba te voorschijn. Dit is een katoenen zak gevuld met warm schuim van olijfoliezeep.Dit schuim wordt als een deken op jou gelegd.

"Massage"

Terwijl je volledig door het olijfolieschuim bedekt bent word je krachtig gemasseerd. Na deze massage volgt nogmaals een waterritueel zodat alle schuim verdwijnt.

"Citrus en Limoen "

We laten jou ontwaken uit een heerlijke roes met een verkwikkende geur van citrus en limoen. Ook je hoofdhuid geniet een relaxatiemoment : je haar wordt gewassen met Haci Sakir en als herboren verlaat je de hammam ruimte.

"Nagenieten"

Als afsluiter laten we je nog even nagenieten met een kopje thee en Oosterse lekkernijen.

"Rhassoul ( enkel bij deluxe edition )"

Nu je lichaam helemaal gereinigd is , gaan we het voeden met Rhassoul . Helemaal ingesmeerd mag je nogmaals in de hammam om zo alle mineralen en voedingsstoffen op te nemen.